Sievi tööjalatsid
Sievi : Jalatsite omadused
Ostukorv on tühi
Turvajalatsid
Tööjalatsid
Sisetallad, sokid ja muu
Tellimisjuhend
Transpordihinnad
Müügitingimused
Sievi kvaliteet
Jalatsite omadused
Kontakt

Otsi: 
Sirvi kataloogi
otse ekraanil:
Sievi 2024 (EE)
Sievi 2024 (RU)

 Varbakaitse kaitseb varbaid kukkuvate esemete ja muljumise eest. Varbakaitse löögitaluvus on 200 J ja survetaluvus 15 000 N. P1 löögitaluvus on 100 J ja survetaluvus 10 000 N.

Naelatõke takistab teravate esemete tungimist läbi talla. Naelatõkke survetaluvus on 1100 N.


Sievi polüuretaantald talub õli ja mitmesuguseid kemikaale. Sievi jalatsite õlikindlus vastab standardi EN ISO 20345/EN 345 nõuetele.

Antistaatilised jalanõud maandavad tekkinud staatilist elektrit. takistuspiirid on 100 kΩ - 1000 MΩ.


Selle tunnusega varustatud jalatsite valmistamisel kasutatakse veekindlat nahka. Veeläbimistakistus vastab standardi EN ISO 20345/EN 345 nõuetele.

Selle tunnusega varustatud jalatsid sobivad kasutamiseks külmades tingimustes. Külma isoleerivaks materjaliks on olenevalt mudelist kas lambavill või kunstkarusnahk. Peale nende on mõnede mudelite puhul kasutatud Thinsulate™ kiudu.

Sievi poolt välja arendatud FlexStep tallakonstruktsioon annab jalatsitele hea löögisummutusvõime. Elastne FlexStep tald elimineerib jalgadele ja nende kaudu selgroole suunatud löögid.

Selle tunnusega märgitud jalatsid on varustatud kasutamist hõlbustava tõmbelukuga.


Selle tunnusega varustatud kaitsejalatsid sobivad kasutamiseks kuumades tingimustes. Sievi nitriilkummist tald talub kuumust kuni 300 °C.

Sievi Gel Comfort sisetaldadega peavad Su jalad ja selg pika tööpäeva katsumustele palju paremini vastu.

Sievi poolt väljaarendatud 3D-dry vooder juhib niiskuse jala pinnalt voodrimaterjali teise kihti ja sealt edasi pealise kaudu jalatsist välja. Seega püsivad jalad kuivad ja jalatseid on mugav kanda.

Meie poolt klientidega koostöös väljatöötatud elastne tald FlexStep summutab väga hästi lööke. Seda on kinnitanud ka ainus ametlik EN 345 standardile vastav turvajalatsitest. FlexStep elasttalla kogu ehitus aitab vältida jalgadele ja lülisambale suunatud koormust ning lööke, mis võivad tekitada jala- ja seljavalu ning seetõttu vähendada töö efektiivsust. FlexStep elasttald välistab löögid ning on kandmisel meeldiv ja turvaline. FlexStep teeb sammu kergemaks.

Sievi GORE-TEX® esmaklassiline kvaliteet lisab mugavust Kõik tunnevad GORE-TEX® suurepäraseid omadusi – see laseb nahal hingata ja on niiskuskindel. GORE-TEX® on ainulaadne voodrimaterjal, mis laseb jalal hingata, aga ei võimalda niiskusel jalatsisse imbuda. Sievi GORE-TEX® jalatsid sobivad eriti hästi kasutamiseks vahelduvates ja niisketes tingimustes. Sievi kollektsioonis on ka GORE-TEX®XCR® voodriga varustatud mudeleid, mis on mõeldud kasutamiseks eelkõige soojades ja niisketes tingimustes.

Sievi poolt väljatöötatud ja patenteeritud SieviAir hoolitseb Sinu jalgade eest ja teeb jalatsid mugavamaks. SieviAir juhib jalgade soojenemisest tekkiva niiskuse jalatsist välja talla külgedel olevate voolukanalite kaudu. Talla sisekülg on augustatud ja selle all on filter, mis on ühendatud väljavoolukanalitega. Igal sammul vajub filter alla ja jala tõstmisel tõuseb see jälle algasendisse. Selline pumpamine ventileerib jalatsit. SieviAir laseb Su jalgadel tõepoolest hingata.

DryStep eemaldatava sisetalla pealismaterjal juhib tõhusalt jalgadelt niiskuse, hoides jalad kuivad ja tekitades mugava tunde. DryStep tõhus ventileerimissüsteem koos pumbaga hoiab sisetallad kuivadena. Soovi korral saab DryStep sisetaldu tellida ka eraldi tootena teiste jalatsite jaoks.



Kindel samm ja parem pidamine - SieviBalance keerdjäigasti parandab jalatsi keerdjäikust ja jala kontrolli, mistõttu hüppeliigestele rakenduv koormus alaneb ja õnnetusoht väheneb.

Staatiline elekter ei valmista probleeme - ESD jalatsid maandavad oma tallakonstruktsiooni kaudu ühtlaselt ja efektiivselt kehasse kogunenud staatilist elektrit. Sievi ESD jalatsite takistuspiirid 100 kΩ - 35 MΩ on rangemad kui tavalistel antistaatilistel jalatsitel (IEC 61340-5-1). Nende jalatsite abil võib elektroonikaja andmesidetööstuses ning haiglates ja kontorites vältida elektrooniliste seadmete ja masinate, kassaaparaatide, mõõteriistade ja arvutite rikkeid ning tööhäireid.

Alumiiniumist varbakaitse – poole kergem, varvastele piisavalt ruumi ja soojust Alumiiniumist SieviAL varbakaitse on 50% kergem kui traditsioonilised terasest varbakaitsed ja varvastele on alati piisavalt ruumi. Külmades tingimustes veendud, et varbad on soojad – alumiinium seob külma märgatavalt vähem kui traditsiooniline terasest varbakaitse. SieviAL varbakaitsega varustatud turvajalatsid on märgitud kataloogis AL märgiga.



Elmatik OÜ, Männiku tee 104/1, Tallinn 11216, tel. 675 5405, 675 5406