Sievi tööjalatsid
Sievi : Müügitingimused
Ostukorv on tühi
Turvajalatsid
Tööjalatsid
Sisetallad, sokid ja muu
Tellimisjuhend
Transpordihinnad
Müügitingimused
Sievi kvaliteet
Jalatsite omadused
Kontakt

Otsi: 
Sirvi kataloogi
otse ekraanil:
Sievi 2024 (EE)
Sievi 2024 (RU)

Hinnad

Kõik veebilehel näidatud hinnad on eurodes koos käibemaksuga. Hinnad kehtivad Eesti piires.

Tellimuse vormistamine

Tellimuse võib esitada telefoni või faksi teel või e-poest sievi.elmatik.ee Kui Teie tellitud kaup on Tallinna laos olemas, saadame Teile arve koheselt e-posti teel või faksiga. Pikema tarneajaga kaupade puhul väljastame arve pärast kogu kauba saabumist meie lattu. Originaalarve väljastame elektrooniliselt või soovi korral paberkujul. Kaupade eest võib tasuda ka sularahas meie Tallinna kontoris.

Tellimuste puhul, millede summa ületab 5000 eurot, nõuame ettemaksu 50% kogusummast.

Tarnetähtajad ja kättetoimetamine

Normaaltingimustel on tarnetähtaeg tööjalatsitele üks (1) nädal alates tellimuse esitamisest. Kauba kättesaamine toimub AS Elmatik Tallinna laost aadressil Männiku tee 104. Tellija soovil toimetab tellitud kauba lisatasu eest kohale kullerfirma, vastavalt oma hinnakirjale. Tootenäidistega on võimalik tutvuda AS Elmatik müügisaalis aadressil Männiku tee 104, Tallinn.

Kauba defektid ja tagastamine

Võimalikud märkused kauba kvaliteedi või transportimisel tekkinud defektide kohta tuleb esitada kõige hiljemalt 14 päeva pärast kauba vastuvõtmist ostja poolt. Ostja peab kauba tagastamise alati eelnevalt kokku leppima kauplejaga. Tagastamisõigus kehtib, kui kauba müügipakend on ostja poolt kahjustamata. Eritellimusel tarnitud kaubale, mis ei ole toodangu standardnimestikus, tagastamisõigus ei kehti.

Garantii kaubale

Kõikidel meie poolt müüdavatel toodetel on tootjapoolne garantii, mis hüvitab võimalikud tehnoloogilised või toorainevead. Garantii ei korva tarnitud toodete valest kasutamisest tulenevaid kahjusid!

Hinnamuudatused

Tootjapoolsete hinnakõikumiste puhuks jätab Elmatik AS endale õiguse vajadusel hindu korrigeerida. Lisaks jätame endale õiguse teha toodetes tehnilisi muudatusi ja parandusi.

Omandiõigus

Müüjal (Elmatik AS) on omandiõigus kaubale seni, kuni kaupade ja transpordi eest on täies ulatuses tasutud.



Elmatik OÜ, Männiku tee 104/1, Tallinn 11216, tel. 675 5405, 675 5406